TOGG aracını Las Vegas'ta ilk kez sergiledi!




TOGG Aracını Las Vegas'ta İlk Kez Sergiledi!


   5-7 Ocak 2022 tarihi arasında Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, Amerika Birleşik Devletinin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES'te ilk kez uluslararası olarak sergilendi. TOGG'un CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, yaptığı İngilizce sunumla yerli aracımızı ilk kez dünyaya tanıttı. Consumer Elektronic Show (CES) Fuarı'nda TOGG'un sedan bir aracı insanlara açık olarak sergilendi.


   Aracın yanı sıra, yapılan fuarda TOGG'un yeni logosu da belli oldu. Logo tasarımında iki ok ve ortasında bir tane parlayan taş bulunuyor. TOGG'un CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, bu logonun anlamı olarak Doğu ve Batı'nın bir araya gelmesini simgelediğini belirtti. Yeni logo daha öncesinde TOGG'un Aralık ayında paylaştığı videoda da görülmüştü. Logonun anlamı tam olarak noktayı koymuş durumda insanlara anlatıldı. 


   TOGG'un CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş tanıtımın ardından kameralara "Değişen kullanıcı beklentileri doğrultusunda telefonda yaşanan dönüşüm, bugün otomotivde yaşanıyor. Yakın gelecekte büyük olan değil daha çevik, yaratıcı, iş birliğine açık, kullanıcı odaklı organizasyonlar başarılı olacak. Bu alandaki yarış da henüz başlıyor ve bu yarışın içinde biz de varız. Üstelik avantajlıyız çünkü biz bu dünyanın içine doğduk" diye konuştu. Otomotiv endistürisinin hızlı büyüdüğünü belirten Karakaş konuşmasında göz yaşlarını tutamadı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar