Kripto para olan Solano, Solano Saga'yı tanıttı!



(Fotoğraf Kaynak: shiftdelete.net)

Kripto Para olan Solano, Solano Saga'yı Tanıttı!

   Kripto para piyasasını takip eden çoğu kişinin bileceği coinlerden birisi olan Solano yani SOL Coin yeni çıkaracağı telefon olan Solano Saga'yı geçtiğimiz günlerde tanıttı. 

   Bir süredir projelerini saklayan ve geri planda bekleyip ufak ufak düşüşler yaşayan Solano (SOL) geçtiğimiz günlerde telefon çıkaracağını ilgililerine duyurdu. Kripto para piyasasında coinler arasında telefon çıkartan ilk şirket olacak. Solano Saga adı taşıyan yeni telefon, kripto para ilgilileri ve yatırımcılarının şimdiden ilgisini çekmeyi başardı.

   Solana Labs'ın kurucusu olan Anatoly Yakovenko, Solana Saga'nın kripto para yatırımcılarının telefonu olmasını hedeflediğini belirtti. Görünüş ve donanım açısından sıradan bir telefondan hiçbir farkı olmayan telefon, yüksek bir etiket fiyatı taşıyor. Solana Saga'nın açıklanan fiyatı 999 dolar. Şu anki TL kuruyla beraber 16.740TL'ye denk geliyor. Piyasadaki çoğu telefonun fiyatıyla aynı olan Solano Saga'nın özellikleri şu şekilde; 


  • Ekran: 6.67 inc. - 120Hz OLED.
  • Kamera: 50MP + 12MP (Çift Kamera)
  • İşlemci: Snapdragon 8 Plus, Gen 1
  • RAM ve depolama: 12GB RAM ve 512GB depolama
  • Fiyat: 999$ ~ Ön sipariş için ek 99$ depozito ödemesi isteniyor.


   Solana Saga'nın 2023 yılının başlarında piyasaya sürüleceği bilgisi Solana Labs'ın kurucusu olan Anatoly Yakovenko tarafından paylaşıldı. Samsung S20 FE ile neredeyse aynı özellikleri taşıyan bu telefonun vergisiz ham hali fiyat olarak tam iki katına denk geliyor. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar