Meta, kullanıcılarının alışveriş yapabileceği ilk mağazasını açıyor!




Meta, Kullanıcılarının Alışveriş Yapabileceği İlk Mağazasını Açıyor!



   Meta şirketinin CEO'su olan Zuckerberg, bugün Instagram'ın moda ortaklığından sorumlu başkan yardımcısı Eva Chen ile Instagram Live üzerinden yaptığı yayında "Meta Avatars Store" adında dijital tasarım ve giyim mağazası açtıklarını kullanıcılarına duyurdu. Kullanıcıların avatarlarını tasarımcı kıyafetleriyle süslemek için kaç para harcamak isteneceği bilinmiyor. Mark Zuckerberg yeni moda ve giyim çeşitlerinin, gerçek hayatta olduğu gibi Meta üzerinden kıyafetlerin kullanıcılarını, yani kendini ifade etmenin bir yolu olarak görüleceğini belirtiyor. Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg, Meta için mağazasını genişleteceğini ve giysi üretip satabilecekleri açık bir pazar haline getirmeyi planladığını da ilgilileri için önceden bildirdi.


   Zuckerberg yaptığı açıklamada, “Avatarınızı şekillendirmek için dijital kıyafetler satın alabilmeniz için Facebook, Instagram ve Messenger’da Avatar Mağazamızı açıyoruz” dedi. “Dijital ürünler, meta veri evreninde kendinizi ifade etmenin önemli bir yolu ve yaratıcı ekonominin büyük bir itici gücü olacak. Yakında daha fazla marka eklemek ve bunu VR’ye getirmek için heyecanlıyım.” cümlelerini kullandı. 


   Meta Avatars Mağazası yakın bir zamanda ABD, Kanada ve Meksika’da kullanım için Meta kullanıcıları için açılacak. Meta şirketi, önümüzdeki aylarda mağaza için yeni markalar üretmeyi veya mevcut markalardan tanıtmayı planlıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar