CES fuarında inanılmaz teknoloji! Tek tuşla değişen araç.




 CES fuarında inanılmaz teknoloji! Tek tuşla değişen araç.

   Alman otomobil devi BMW, CES 2021 fuarında tek bir tuşla  renk değiştiren araç teknolojisi tanıtıldı. BMW araba tutkunlarının heyecanla beklediği iX M60 modelini de CES'te görünüme çıkarıldı.

   Teknoloji meraklılarının büyük bir heyecanla beklediği CES 2022 fuarı kapılarını araladı. Etkinliğe katılan firmalardan biri olan BMW, yeni iX M60 modeliyle kendi görsel şölen gösterisini yaptı. Büyük bir merakla beklenen modelini görücüye çıkartan şirket, tek bir dokunuşla aracın rengini değiştiren sistemiyle  tüm dünyaya sunuldu.

iX BEYAZDAN GRİ RENGE DÖNÜŞTÜ!

   Gördüğümüz  üzere milyonlarca firma, dünyanın kalbi teklonoji CES 2022 fuarında en yenilikçi teknolojilerini tanıtmak için birbirleriyle yarışıyor. BMW de tamamen yeniliğiyle birlikte oldu  ve tamamen elektrikli iX modellerinin, arabanın renginin tek bir tuşla değiştirilmesine olanak sağlayan yeni sistemiyle tüm araba renkleriyle büyüledi.

   Paylaşılan videodan da görebildiğiniz üzere BMW iX, ilk önce gri renk  iken sistem çalıştığında, çalıştırıldığında sanki CGI'dan kar rengi beyaz bir araca dönüşüyor. BMW'nin bu teknolojiyi ilerleyen zamanlarda iX sürücülerine sunulacağı bilinmemektedir.

   Sadece CES 2022 görsel şöleni amaç ne olursa olsun, BMW'nin "renk seçeneği" konusunda sürücülere büyük rahatlık sağlayacağını bildirdi.

BMW’nin YENİ MODELİ DÜNYAYI BÜYÜLEDİ.

   CES 2021 fuarı BMW için son derece önemli, zira Alman otomobil devi uzun zamandır üzerinde çalıştığı iX M60 modelini insanlara saklıyordu. Şirket, CES 2022'nin kapılarını açmasıyla  birlikte tam tamına 610 beygir gücündeki modelinin insanlara sundu.

   Yeni BMW iX M60, saatte 0'dan 100 kilometreye sadece 3,6 saniyede varabilmekte. Çift motoruyla birlikte 1100 nm tork hızıyla yeni elektrikli modelin menzili de 450 kilometre.

Yorum Gönder

0 Yorumlar